sunnuntai 15. helmikuuta 2009

Tokoa ja aksaa

Lauantaina oli sitten taas tokoilua Irmalla..jotenkin oli ne vaikeat liikkeet taas jäänyt reenaamatta/reenaaminen kesken..


Paikallaolo oli kymppi, haisteli kyllä kuulemma, eli ei ku reeniä..
Seuraamisen kämmäsin itse, kun annoin kuulemma kääntymisessäkin käskyn..hö..en muista koska oltais saatu seuraamisesta kasi.. se on yleensä meidän lemppari..

Istumista seuraamisen yhteydessä ollaan harjoiteltu, ja siitä tulikin kymppi..ehkä olisi kannattanut niitä muitakin vähän enemmän harjoitella..

Luoksetulo oli kasi, valui seisomisessa ja maahanmenossakin ja käskykin oli kauhee..
harjoittelu voisi auttaa..eli kun Irma lähtee helsinkiin, annetaan nää sinne puuhastelun alle..:)

Ja se ruutu pysyy mun kauhuna.. tää oli kyllä jo loistava aikaisempiin verrattuna..Irma lähti sinne, ja vielä oikein innolla!:) Pysähtykin vielä, mutta maahan käskyllä tuli eteen ja ruudusta siis ulos..:( eli down taaksepäin ja salamana puuhastelun alle..)

Noudot meni kympiksi irmamaisesti, paitsi se tunnari, jonka tiesinkin. Haisteli ja toi väärän. Hmm... täytyy rakentaa alustajuttu kotiin ja tehoreeniin. Siitä kiva nuuskimisleikki, eikä tartte enää ikinä kokeessa pelätä että minkä tuo, kun olisi pomminvarma!:) kyllä haavekuvat on kivoja..:)))

Kaukkareissa ei ennakoinut, vaihtoi hyvin, mutta seisomisessa peruuttaa vinoon taakse, ja maahanmenossa eteen. Paljon paremmin kuitenkin kuin viimeksi..:)

Eli ihan hyvä kuitenkin..:)

Ruutua vaan sikana, ja kokonaisena ja niitä loppuja paljon..

Helsinkiin puuhasteluksi down taaksepäin ja nopeasti ja kaukkarit kuntoon..:) ja luoksetulon pysähdykset lenkillä leikkinä..:)

Ehkä seuraavaan kokeeseen on jo Raijan vuoro...



Raija pääsikin sitten naapurihalliin hyppimään Tumpin kaa.

Eka rata meni hienosti siihen saakka kunnes tuli pieni ajattelematon vartalon kierto ja Raija meni yhden hypyn ohi ja kieltohan siitä napsahti. muuten hyvä rata. :(

Toinen onnistui paremmin mutta taas pieni moka ja aikaa meni hukkaan keinulle mennessä mutta virheittä selvittiin ja nollalla oltiin viidensiä.

Kolmas rata olikin hyppyrata ja siellä liioittelin keppien avokulmaa ja yliohjasin siten että hyppäsi yhden hypyn keppien sijaan eli hyllyhän siitä tuli.

Kaiken kaikkiaan vaikka tulokset jäi taas laihoiksi niin kaikki mahdollisuudet on olemassa että kun joskus vielä saa ohjattua radan tai kaksi täysin virheettä niin kyllä se siitä. :)

1 kommentti:

  1. Kyllähän nollaan pitää olla tyytyväinen! Onnittelut!

    zaglii

    VastaaPoista