lauantai 31. tammikuuta 2009

Lauantai aksaa

Perjantain ihan ok ratojen jälkeen lähdimme täynnä intoa tsaukkilaan.
Raija meni ensin ja hyvä rata mutta lopussa pari estettä ennen maalia Anette oli sijoittunut hieman väärin (karkaus kotaktilta ei auttanut asiaa) ja Raija hyppäsi väärän esteen.
Irman Vauhti oli tosi hyvä ja hieno rata mutta pieni ohjausvirhe loppupuolella ja yksi käännös meni hieman pitkäksi ja lähdin harppomaan jo toiseen suuntaan ja kiireessä tuli sitten rima alas...
Toinen rata menikin Raijalla ja Anetella ihan plörinäksi jo alkuvaiheessa.. Hyvät kontaktit toki jos jotain hyvää haetaan.
Irmalla taas hyvä vauhti päällä ja yli puoleen väliin menikin hyvin mutta sitten hän bongasi väärän putkenpään ja irtosi tosi hyvin sinne.. ;)
Kolmanteen vaihdettiinkin koiria kuten ennalta oli sovittu. Näin jälkiviisautena voisi kai todeta että ehkä olisi voinut onnistua omilla koirilla mutta nyt meni kyllä ihan poskelleen kummallakin taas. Anette jopa huuteli loppusuoralla että kuntoloppuu ja mä en jaksa enää.. Sitten vielä kotimatkalla totesi ettei voi enää ohjata Irmaa kun kunto ei kestä! ;) hmmm ja mä olen se jonka pitäisi liikkua enemmän?

Se tän viikonlopun kisaamisista sitten ja seuraavia kisoja ei ole katsottu ja tän päivän perusteella pitäiskin varmaan olla katsomatta ja miettiä vaikka säännöllisiä kunto ja ohjausharjoitteluja. Voitaisiin alkaa varmaan harrastamaan kutomista ja kotielämää?

1 kommentti:

  1. Heips,
    kulostaa hyvältä toi teidän suunnitelma kotielämästä ja kutomisesta:)

    Voisin laittaa heti tilaukseen villasukat seitsämän veljeksen langasta sekä tumput?

    Onnea jälleen agi-nollasta!

    -Jaana

    VastaaPoista