maanantai 12. tammikuuta 2009

Uusi vuosi ja vanhat kujeet

Hyvää uutta vuotta vaan kaikille tasapuolisesti pitkästä aikaa!
Hieman plokittelut jääneet vähiin viime aikoina jostain syystä.
Aloitetaan nyt niistä vanhoista mitkä on jääneet väliin.

Anette ilmoitettiin agilityn SM kisoihin joululahjaksi ja kursittaakkin samassa vähän luvattiin. :)

TSAU:n valmennusryhmä järjesti kinkunsulatus kisat tapaninpäivänä ja olimme tietty töissä siellä kun kerran Anette ryhmään kuuluu.
Kisat meni Anetella ja Raijalla hyvin ja voittivat avoimen luokan ja olivat pujottelun toiseksi nopeimpia (kisa oli siis hyppy kepit u-putki kepit hyppy).
Irmakin pääsi pitkästä aikaa vähän hyppimään ja 1 rima tuli alas muutoin oikein hyvä rata joskin lopussa tultiin viimeisen hypyn ohi mut ei se haitannut. :)Ritva olikin tuossa vaiheessa juoksutauolla vielä.

Paimennuskoulu piti "perinteisen" (toivottavasti) :) akiliitokurssin Koirakondiksen kivan lämpimässä hallissa Sepposen Harrin kouluttaessa. Ritva ja Raija saivatkin ja ohjaat varsinkin hyviä neuvoja ja toivottavasti ne palaavat mieleen joskus radallakin.. Kiitos vain kaikille osallistujille hyvästä seurasta! :)

Sunnuntaina suunnattiin tampereelle oikein virallisiin kisoihin pitkästä aikaa.
Ensin menin minä Irman kanssa ja nollahan siitä saatiin aikaiseksi vaikka pelottikin että miten aika riittää.
Anette oli seuraavana vuorossa Raijan kanssa ja siellä se "pelottava" kohta aiheutti sitten pientä herpaantumista ja Raikuli teki omia valintojaan... :(
Seuraava rata olikin agirata ja siellä Anette ja Raija olivat ensin.
Jostain syystä tuli 1 rima alas ja sitten kun vielä rapupienokainen meni himmailemaan kontaktilla oli Aa:n otsassa jotain mikä ei sinne kuulu ;) Moinen kapistus otsalla estänee kai näkyvyyttä ja haittaa ajattelukykyä ja hylkyhän siitäkin sitten tuli.
Irma puolestaan teki temput edellisen radan jälkeen autossa syömällä puol-kilon frolikkeja ja olimmekin ihmeissämme että voiko sen kanssa nyt mennä ollenkaan.
Sain muutettua lähtöjärjestystä siten että lähdimme viimeisinä että ehtii hieman tarkkailla jotta tuleeko siitä mitään. Kyselinkin vähän kaikilta asiaa ja ihmettelin niin paljon että unohtui tuo rata siinä välissä ihan täysin...
Alkurata meni vielä ihan ok tarkkaillessa että miten se nyt hyppää jne mutta sitten unohtui suunnitelmat ja tein persjätön (kirjamellisesti se oli pe...stä) ja koira oli ihan hukassa hetken aikaa noh ei siinä mitään pienenmatkaa menikin taas ihan ok vaikka hiukan eksynyt olo olikin ja kuuntelin mitä Anette ja Pete huuteli radan reunalta. Sitten alkoi varsinainen räpätys kun menin tekemään sellaisen heiton joka ei todellakaan onnistunut :( Noh löntysteltiin kuitenkin maaliin saakka ja virheitä ei tullut muutenkuin aika oli 6 (kuusi) sekunttia yli ihanneajan.. :(
Onneksi tuossa vaiheessa yleisöä oli aika vähän ja videoita ei näistä hölmöilyistä myöskään ole luvassa. Toivottavasti loppuvuosi sujuu hieman paremmin. :)

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä kontaktien kanssa Rapulle!! :)
    Ja älkääpäs panttailko niitä videoita ;), jakoon vaan.

    t. Hupi & Maria

    VastaaPoista
  2. Oijoi! Kyllä Ritva vaan on ihana <3
    =O)

    VastaaPoista