sunnuntai 7. joulukuuta 2008

Itsenäisyyspäiväviikonlopun agilityt

Itsenäisyyspäivänä Raijalla oli kisat Riihimäellä, kolme starttia, ja Tumppi oli töissä tsaukkilassa alemmissa luokissa, että saatiin tämän vuoden velvoitteet tehtyä. Kiitokseksi munkin velvoitteiden teosta(Jimppu ja Raijan hidas nousu kolmosiin kun vähän vaikeuttivat).
Riihimäellä olivat hyvät radat, kaksi nollaa, eli Raijan kolmas tuplanolla kolmosista..:) vau! ja viimeinen hyppis olikin sitten hyl..tosin tosi hyvä, pelkäsin vaan keppikulmaa ja yritin viemisen sijaan pidätellä raijaa ja sen tietää miten siinä käy. edessä oleva hyppy mentiin ja hyl.
VIDEO
Sunnuntaina oli siis Tumpin vuoro. Hyvät radat teki, ekalla radalla vaan putkeen menoa piti itsestäänselvyytenä, eikä ohjannut kunnolla, ja uloshan raija tuli. vitonen tuli siltä radalta, vaikka muuten oli hyvä rata.
Toinen rata meni samalla kaavalla, pahuksen hyvä vitonen..yksi rima tuli alas, muuten puhdas rata. Videolta kun katottiin hidastettuna, niin raijalla ei ollut ennen muuria selvyyttä mihin muurin jälkeen mennään, ja seuraava hyppy tuli yllätyksenä, eikä ehtinyt ponnistaa kunnolla, ja rima tuli alas...eli ennakointi!:)

Ihan hyvä mieli jäi tästä agilityvuodesta! Vaikka toi jälkimmäinen lähtö olisi ollut puhtaalla radalla eka nollavoitto kolmosista...jos ja jos ja jos...

No hyvä vuosi ollut, kolmosiin noustu, agirodun voittojoukkueessa, piirinmestaruushopeaa.. Ja kontaktit kunnossa!!:) Tai vielä hidastelee vähän, mutta varmat, ja oikeaan suuntaan menossa! huh!:)

Kyllä olen raijaan enemmän kun tyytyväinen! Mahtava koira! Perjantaina onkin sitten jännät paikat kun on lonkkakuvien aika!:)

3 kommenttia:

  1. Mahtavaa työtä Anette, mahtavaa työtä Tumppi ja MAHTAVANMAHTAVA Raija!!!
    Onnittelut tuplanollasta :)

    Seuraavaksi jännitetään perjantaina samassa veneessä...

    VastaaPoista
  2. Mielettömän paljon onnea!!!

    Samalla kiitokset tsemppauksesta ja neuvoista "meidän uralla", ilman niitä ei meillä olis vielä edes ekaa starttia takana :)

    VastaaPoista
  3. Paljon onnea Anetelle&Raijalle tuplanollasta,
    sekä koko poppoolle tulosrikkaasta agi-vuodesta-08:)

    VastaaPoista