lauantai 21. helmikuuta 2009

Epikset tsaukkilassa

Eilen oli epäviralliset tsaukkilassa ja osallistuimme kun satuimme saamaan lapsenvahdin Jimpulle.. :) Kiitos Kikki-tätille!!! :)
Ritva ja Tuomas menivät ensin mölliradan joka liikkeelle lähtöä ja loppusuoraa lukuunottamatta meni hyvin. Avoimen rata olikin hieman kinkkisempi ja siinä tuli vähän enemmän virheitä tällä kertaa. :(

Raijan ja mun rataan olen aika tyytyväinen, ottaen huomioon että rata oli ihan tosi haasteellinen. Muutamia ohjausvirheitä, muuten meni hyvin. Kontakteihin olen todella tyytyväinen. Varsinkin puomilla, jota ollaan mielettömästi reenattu, palkittiin reeni. Himmailua ei esiintynyt juurikaan yhtään, vauhti riitti ihan loppuun asti! Loistavaa!!!:) Kyllä se elämä vielä voittaa noiden kontaktienkin suhteen. Tuo eteen heittopalkkaus on hyvä, ihan kuin kepeilläkin. Täytyy nyt satsata noihin vedätys-ylösmenoihin huupeilla. Otettiin niin kauan sitä että Raija menee edellä, nyt ku vedätetään, ni meinaa hypätä aika ylös..
Avoimen luokan radalla Raijan "perhe" pärjäsi aika hyvin. Raija voitti, veli Zagga oli toinen ja iskä Swedu oli kolmas.:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti