torstai 3. heinäkuuta 2008

LAW kisat

Keskiviikkona ja torstaina osallistuimme suurta huomiota keränneisiin LAW:n agiliitokisoihin. Luonnollisesti vain niihin normihintaisiin startteihin.
Yllättävän vähän oli osallistujia ja yleisöä vaikka nettiyhteisössä monet niin uhosivat tulevansa katsomaan "ökykisoja".

Keskiviikkona Raija starttasi kaksi kertaa ekasta radasta hyl A:n uusimisen jälkeen ja toisella radalla pituuden viimeinen palikka kaatui... Torstai on toivoa täynnä mutta se ei auta aina. :( Ekalta radalta 10 (rima ja keppien aloitus) toinen rata hyvä mutta puomin alastulovirhe toi sen iänikuisen vitosen.
Irma starttasi kahteen otteeseen ja tuloksena hylky yhtä monta kertaa... :( olisi taas ollut nollalla voittoa tarjolla mut ei niin ei.
Päätimmekin jo että Anette ohjastaa Irmaakin ainakin huomisessa KV kisassa ja ehkä enemmänkin kun kerran äijällä on ohjaus/motivaatio hukassa...
Samassa päätettiin että Raija aloittaa tehoreenauksen kontakteihin jne ja kisatauko niin pitkäksi aikaa että homma toimii. Irma taasen odottelee juoksua ja mahdollista mammalomaa. Mut katsotaan nyt miten käy tulevaisuudessa... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti