maanantai 30. kesäkuuta 2008

Irma hakuilee ja kaunistautuu..



Sunnuntaina oli Irman vuoro aktivoitua. Ohjelmassa oli ystävyysottelu, ja siinä siis pk-hakukoe, Irmalla joka oli ollut jo vuoden eläkkeellä..
Olin ottanut muutaman ihan kivan makkaratyypin, ja Irma oli ihan intona, että odotuksia oli, vaikken sitä suostunut myöntämäänkään..
No, mites sitten kävikään..ihan uusinta viime vuodelta, lähti hölkäten, kaartoi alueen etupuolelle, ja parinkymmenen metrin päähän ja mitäs muutakaan kun rulla suuhun...just joo..
Otin rullan pois ja lähetin toiselle puolelle..en muista miten sitten kävi, mutta toisesta etukulmasta irma tuli rulla suussa, ja ihan sen näköisenä, että siellä joku on..lähetin näytölle, ja tyyppihän siellä olikin..loppuajan sitten juoksentelikin rulla suussa..keskeytin taas tänäkin vuonna..että silleen meitin haku-ura taas...
Aattelin kokeilla vielä haukkua, tai unohtaa..saas kattoo kuin käy..

Esineruutu meni loistavasti! On lenkin ohessa pallonheitot toimineet..:)
Alta aikayksikön Irma toi kaksi esinettä, kolmatta ei löytynyt. Heti noiden kahden jälkeen meni alueen ulkopuolelle, kutsuin pois, ettei mee aikaa hukkaan.. sieltä olis saanu hajun, mut just ennen kuulemma huusin pois...hö..
mutta siis tosi tyytyväinen olen..lähti innolla, teki tehokkaasti töitä, ja innolla häntä heiluen. Loppuhöpinöiden aikana toi vielä uudestaankin ne esineet siitä maasta mulle..:)

Tottis meni..no, olen tehokkaasti pilannut Irman loppuasennot. Olen yrittänyt muuttaa niitä siihen sivulle suoraan. Lopputuloksena, että irma tuli sekä luoksutuloissa, että noudoissa seisomaan eteen, kun ei tiennyt, että mihin olisi pitänyt tulla.
Iloisena yllätyksenä oli, että hyppynouto ja kiipeenouto menivät hyvin, vaikken ole yhtään harjoitellut.:)
Ehkä yritän vielä etsintäkoetta tai jälkeä tai haukkuhakua, tai sitten lopetan oikeasti palveluskoirakokeet..aika näyttää...:)
tänään päätän tätä ja huomenna toista..sehän siinä niin hauskaa onkin, kokoajan saa tehdä uusia suunnitelmia..:)

Kokeen jälkeen menimme Tanjan ja Helmin ja Lunan ja Karkin kanssa metsälenkille, että saisivat koirat lönkötellä, kun olivat istuskelleet vain autossa kaikki muut paitsi Irma. Miia liittyi seuraan, ja kaunisti meitin Irman taas röllipeikosta hienoksi leidiksi! Iso kiitos Miialle, kyllä tuli kauniiksi meitin Irma!:)
Kuva Irmasta ennen ja jälkeen:

3 kommenttia:

  1. Mahtava tuo Irman muodonmuutos :)

    VastaaPoista
  2. Kaikkea kaunista voi löytää, kun ottaa "roskat" pois päältä...
    Kaunotar-Irma!!!

    VastaaPoista
  3. Kiitoksia suuresti harjoitusmateriaalista (jota todella riitti)!! ;) Mä vaan ihailin sillon loppuajan sitä Irman päätä, tuli kyllä hienot muodot sieltä esille...!!!

    VastaaPoista