maanantai 7. heinäkuuta 2008

Agirotu 2008!

Perjantaina suunnattiin kohti Ylöjärveä agirotuun, jonne oli tullut ilmoitettua vähän joka lähtöön koiria.
Kisat menivät huonosti, ja ei näköjään voi koko perheen voimin lähteä tuollaiseen tapahtumaan, jossa kisataan monella kentällä ja lähtöjä kummallakin ihmisellä ja koiralla päällekkäin ja ristiin..
Meinasi tulla äitiä ikävä jimpun hoidon ja rataantutustumisineen ja kaikkineen. Ei sovi minun stressinsietokyvylle, joka siis on olematon..
Joukkueviestiä lukuunottamatta meni kisat päin honkia..Raija sai vitosia ja hyllyjä, ja Irmallakaan ei kulkenu..ei kummankaan kanssa. Tumppi olisi saanut yhden nollan, mutta sitten siitä radasta tuli kosketusvirhevitonen.. Ei oo helppoo..

Koska radat olivat yhtäaikaa, mikä on pakollista noin isossa kisassa, oli koirien ja Jimpun kanssa sählinkiä..Ritva jäi autoon huilimaan ja Raija ja Irma tulivat mukaan..päivä alkoi flattijoukkueen radalla, jossa vain Mitzi teki nollan, me muut enemmän ja vähemmän virheitä.:( No, Ruu ei jättänyt mua yksin kentälle, vaan meni ihan hyvin. Irman kontaktit toimivat sillekkin hyvin, keppikulma oli hankala, ja rimakin tuli alas, kun en jättänyt tilaa. Irmalle tuli keppien sisäänmenosta kanssa vitonen, ja Senni sai hylyn samassa kohtaa kun mä ja raija. Radan jälkeen kentälle porotti aurinko kuumasti, Tumppi vei irman juoton jälkeen kentän reunalle olevaan rinteeseen, jossa oli puita, että on vilpoisa varjo nukkua, missä Irma vetikin sikeitä.. Jokin aika ennen Raijan vuoroa tuli kuulutus että iso musta koira metsässä vailla hoitoa ja vettä..hoh hoh..no, tumppi sitten kävi viemässä irman autoon, jossa ei tietenkään huolinut vettä, juo kisoissa vain lähtöjen jälkeen kerran..sen takia oli sitten myöhässä jimpun hoidosta, ja mulla meinas taas mennä pasmat sekaisin..
Ehti takaisin juuri ennen meitin Raijan joukkueen lähtöä. Siinä välissä sitten kuulin osan taas kuulutuksesta, jossa taas joku noutaja oli ilman vettä..se osoittautui sitten meitin hoitokoiraksi, joka oli viety varjoon huilimaan myös, ja jolle käytiin vuorotellen vähän väliä tarjoamassa vettä, se kun oli juova malli..:) joo, eli oli kuulutusten vastaisesti saanut vettä, yksinäinen oli..ei voitu irman kanssa jättää, kun haukkui siellä kauempana..tosin taisi haukkua välillä tuossakin..joo, että silleen..

Raijan joukkueen muut suoritukset menivätkin multa vähän ohi, kun menin pikaisesti meitin vuoron jälkeen katteleen että Irmalla ja Ruulla on kaikki hyvin, siellä ne makoilivat sitten tyytyväisenä ainakin siinä vaiheessa. Me saatiin Raijan kanssa hyl, kun yksi tosi vaikea kohta meni hyvin, ja hihhuloin sitä varmaan mielessäni, ja sitten se ohjaus hetkeksi herpaantui, ja putkeenhan se sitten suhahti. Onneksi tuossa joukkuekisassa hylystä tuli vain virhepisteitä, ja niistä lisää aikaa joukkueelle.. muilla meni paremmin, ja loppuen lopuksi me voitettiin joukkuekisa!!!!:)

Ihan outo fiilis, kun koko viikonloppu oli menny ihan päin honkia, ja sitten tuli voitto. Kesti jotenkin ihan kauheen kauan sisäistää se..Me kun oltiin kumpikin jo ihan kypsiä lähteen kotiin ja unohtaa koko viikonloppu..Sitten saatiinkiin pitää voittojuhlia..:) Aika vau!No nyt Raija jäikin kisatauolle, treenataan kontaktit kuntoon ja ne keppikulmat ja sitten uudella innolla kohti kolmosia..:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti