sunnuntai 24. kesäkuuta 2007

Juhannus

Sm-kisoista lähdimme suoraan savonlinnan lähelle viikoksi saaressa olevaan mökkiin. Irma sai ansaitsemansa paratiisi loman, ja me muut myös. Ei tarvinnut olla huolissaan, lähtevätkö koirat pihasta, kun ei naapureita ollut, ja irma sai uida sydämensä kyllyydestä, ja raija oli tyytyväinen saadessaan juosta eestaas. Mekin saunoimme jokapäivä, ja talviturkkikin tuli heitettyä.
Juhannuksena oltiin tsaun agilitykisoissa piikkiössä. Perjantaina oli Tumpilla yksi agilityrata ja mulla yksi hyppyrata, ja lauantaina tumpilla kaksi agilityrataa. Tumpilla tuli la kaksi vitosta, tosi pienet hölmöt virheet, muuten hyvät radat, perjantaina huonompi rata, mulla tuli kuitenkin hyppäriltä nolla!!:) Oli tosi kiva pitkästä aikaa ohjata, ja varsinkin hyppäriä, kun ei tarvinnut miettiä niitä pahuksen kontakteja.. video mun hyppäristä on tuossa jo alla, tumpin radat ei kuulemma tulekkaan tänne nettiin.
Illanviettona oli grillaamista ja saunomista. Tosi kiva paikka oli, sauna oli loistava, ja perjantaina syötiin Klossnereitten loimulohta, joka oli melkein parhaimman makuista syömääni kalaa ikinä!:) snam!! Yötä oltiin asuntoautossamme siellä rantasaunalla, kaikkiaan kiva juhannus. Ei olisi huono idea ensi juhannukseksikaan.
Launtain iltana pikaisemman saunomisen ja syömingin jälkeen sitten ajoimmekin kotiin, koska halusin päästä passiani etsimään jo heti aamusta. Se kun torstain etsinnässä osoittautui kadonneeksi, ja maanantaina olisi tarvis..


Aneten nollarata

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti