tiistai 27. tammikuuta 2009

välistä jääneet Irman tokokokeet...

Tähän väliin edellispäivänä, siis sunnuntaina olleet Irman tokokokeet. Vaikka sen huiman kolmostuloksen takia vois väliin jäädäkkin niiden sepustus..

Joo, eli oltiin Tanjan ja Helmin kanssa Porissa tokokokeessa(me hullut), niinkuin ei ikinä oisi lähempänä. Tanja ja Helmi nappasivatkin upeasti ykköstuloksen, onnea vielä heille tätäkin kautta!:)

Mutta Irma...
Paikallamakuu kymppi, se oli yksi niistä joita jännitin, kun treenaaminen oli jäänyt..
Seuraaminen oli myös kymppi, meni niinkuin Irma yleensä. Liikkeestä istumisessa tökkii joku, Irma osaa sen loistavasti, tarjoaa kuitenkin välillä seisomista..hmm..taitaa ottaa jonku tahdinmuutoksen tai kädenheilautuksen seiso käskyksi..täytyy pistää tehoreeniin.. kaksoiskäskyllä meni kuitenkin istumaankin, mutta ei irmamaisesti. Luoksetulo oli hyvä, sen reenaamista jatkamme samalla tavalla. Sitten oli se ruutu...hmmm..ehkä reenaaminen auttaisi..nyt vaan tehoreenit pystyyn..Irman suurin ongelma on äitistä irtaantuminen..

Noudot loistavat, loppuosaa ennakoi jo metallissa. Tunnaria olin harjoitellut liikaa haisevalla. Lopputuloksena Irma ei tuonut mitään...vaikka toki parempi niin kuin väärän. Eli vaan reeniä vähän hajusteellisella.

Kaukokäskyt meni Irmaksi hyvin. Vaihtoi, yhden ennakoi, ja seilasi seisomisessa, mutta vaihtoi..

Eli sikana reeniä ja uusi yritys. Seuraava kerta onkin sitten jo Raijan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti