torstai 2. lokakuuta 2008

Ritva aksakisois

Nysse o sit alotettu piänen kiusaus...
Eli olimme ATT:n taikaa tassuissa kisoissa Ritvan kanssa ekaa kertaa noh seoli myös eka kerta kun olin hänen kanssa radalla jossa hypyissä rimat ja kaikki.
Alkuun hiukan jo kauhistutti (Aneten sanoin voi kauhia) kun radalla oli pöytä.
Onneksi siellä oli yksi extra pöytä että saimme harjoitella moista estettä kun eihän sellaista nyt treeneissä ole harjoiteltu kun ei oo paljon muutakaan ehditty treenaa paitsi kontakteja ja keppejä...
Alusta alkaen se sitten siis lähti pieleen kun en saanut Ritvaa hyppäämään ekaa hyppyä noh kielto kielto ja hyl eli five, five ja tenpoints sano tuomari. seuraava este oli puomi jota on harjoiteltu eli ei pisteitä siitä tällä kertaa seuraavaksi putki ja sen jälkeen hyppy jotka meni nekin kuten osaavillakin koirakoilla. Sitten oli pöytä johon kyllä hypättiin mut ei nyt tälläkertaa kerralla pysähdytty eli tuomari sai taukoliikuntaa taas... sitten tuli se varsinainen aerobinen hetki tuomarille kun yritettiin hypätä yhtä hyppyä joka oli pöydän ja A:n välille menty laittamaan ei vaan meinannu onnistua ja en tiedä nostiko tuomari jo jalkojaankin välillä kun ei kädet riittäny enää... :) Noh jatkettiin A:lle kuitenkin ja kontaktithan me osataan eli eikun hyppy putki hyppy hyppy ööö eikueiku noh jäi se yks hyppy siitä välistä kun ei huomattu sitä hypätä mut viimeisen hyppäs hianosti.. :)
75 points (harvemmin on suami saanu euroviisuis noin paljon pisteit paitti loordi mut se on toinen tarina se) todettiin vaan jälkeen et tästä ei oo suunta kuin ylöspäin ja aika helpollakin pitäis saada paremmaks laitettua kuhan keritään vähän treenaamaan enemmän. Toki kiirusta eikä paniikkia asian kanssa ole kun ne ekat oikeat kisat on vasta toukokuussa.

1 kommentti:

  1. vai on epikset korkattu, niin sitä pitää. Kyllä tuosta on hyvä jatkaa !! Tsemppiä Tumpille ja Ritvalle tuleviin koitoksiin.

    VastaaPoista