sunnuntai 12. lokakuuta 2008

pentutreffit ruotsissa

meillä kun on ylimmääräistä rahaa ja aikaa vaikka muille jakaa niin päätimme lähteä Ritvan pentutreffeille ruotsiin.
Laiva on sitten rentouttava paikka parin koiran ja lapsen kanssa ja varsinkin se tavaroiden kanto autosta hyttiin siinä on sitä aitoa loovboat tunnelmaa kun kaikki ihmiset on ystävällisiä eikä kenelläkään ole kiire hyttiinsä tai muuten vaan jonnekkin... Noh sitten kun kaikki häkit, koirat ja lasten sängyt on siellä niin voi sitten nauttia siitä homeen ja oksennuksen hajusta...
Noh kaikki kiva loppuu aikanaan niinkuin laivamatkatkin onneksi ja sitten saakin nauttia automatkailusta. No onneksi se ei oikeasti ole niin ikävää kuin luulisi ja ruotsi on ihan kivan näköinen maa varsinkin ruska aikaan. :) mennessä näimme moottoritien aidan vieressä 7 tai 8 hirveä ja peuroja tai mitä lie kauriita olivatkaan niin paljon ettei pysytty laskuissa mukana.. Perillä saimme hieman ihmetellä millä pääsemme hostelliin sisään mutta sekin aikanaan järjestyi ja kaikki alkoi sujua.
seuraavana päivänä oli paimennuksen vuoro ja sehän sitten sujuikin hyvin niillä muilla pennuilla ainakin. Ritva ei vaan oikein halunut tai siis ei ymmärtänyt että hänen pitäisi pysyä lampaiden toisella puolella. Päivän verran siellä sateessa yritimme saada asiaa korjattua ja iltaan mennessä pieni hauva oli jo ihan sekaisin...
Sunnuntai aamulla aurinko näyttäyi ja fiilis oli heti hieman parempi ja saimmekin häkin avulla homman toimimaan ja pieni kuljetuskin onnistui päivän päätteeksi.. :)
Tätä kirjoittaessa täällä laivassa alkoi karaoke ja poika taitaa olla väsy kun huutaa sen verran että nuo kultakurkut kalpenee että jatketaan taas seuraavan kivan seikkailun yms merkeissä myöhemmin.
lisäys: joku sai myöhemmässä vaiheessa naapurihyttien aasialaiset hiljenemään ja aamulla laiva oli onneksi tunnin myöhässä kun nukuimme pommiin taas..

T paimenpoika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti