tiistai 3. heinäkuuta 2007

Raijan epäviralliset Raumalla!

Maanantaina olimme Raumalla epävirallisissa agilitykisoissa. Menin Raijan kanssa mölliluokan ja ykkösluokan. Tumppi meni Irmalla avoimen luokan.
Mölliluokka ei ollut mulla niin hyvää ohjausta, Raija kävi kuumana ja mulla oli "kiire". Voitettiin kuitenkin. Kaksi rimaa kopisi, ja valitettiin että tuloksissa on virhe, että voitto ei kuulu meille, mutta ei ne sitten tippuneetkaan. Aika noloo..enää ikinä en valita, ennenkun oon varma..
Ykkösluokka olikin open class rata..hui.. totesin et just joo, ei voi onnistuu. Ehkä just sen asenteen takia menikin tosi hyvin, ja nollarata ja voitettiin! Kyllä Raija on ihana!!!!:)))
Tumpille ja Irmalle tuli hylly, kun Irma meni aalle, kun piti mennä putkeen. Mutta Irmalla oli vauhtia ja hauskaa vaikka muille jakaa..:) Isillä ei..
Vieläkään ei juokseminen tee yhtään pahaa, aika siistii..:) Ostin tukivyön kyllä jo ennaltaehkäisevästi, ettei mitään vaan revähdäkkään, ja että pääsen mahdollisimman pitkälle syksyyn juoksemaan. Kiristän sen startin ajaksi, ettei Keimo-Annelin tartte kokoajan puristua, vaikka myyjä selitti että ei se haittaa..mutku.......
Open class video pitäis tulla tähän, jos onnistun sen jotenkin lisäämään...
video radasta kuva tuloslistasta kuva ekan kisan tuloslistasta

3 kommenttia:

  1. ONNEA ONNEA Raija ja Anette!!! Upeeta katseltavaa tuo video :)
    Terkuin TOOSI katelliset T & H

    VastaaPoista
  2. Onneksi olkoon menestyksestä :) Katseltiin Hupin kanssa videolta isosiskon esimerkillinen suoritus :D Mahtavan näköistä ja vauhdikasta menoa!!
    Terkuin Maria ja Hupi

    VastaaPoista
  3. Vautsi, hienoa Aune ja Raija! Sä kyllä höpötät ihan liikaa (ja turhaan) tuolla radalla ;)

    VastaaPoista