keskiviikko 25. huhtikuuta 2007

järvenpään kisapäivä..

Sunnuntaina oltiin Järvenpäässä kisoissa, kaksi agilityrataa ja yksi hyppis..

Agilityradoilta tuli kummaltakin yliaikaa, ja puomin alasmenovirhe, onneksi tässä tapauksessa, muuten olisi ottanut päähän totaalisesti. Virhe johtu musta, kun yritin nopeuttaa sitä alasmenoa, kun puomilla ja aalla menee se meidän aika.

Tumpin radalla irma kaato yhden pituuden osan, ja sitten lopussa tuli taas se hyl, et saatiinpahan kilpailukirja heti ja päästiin lähtemään kotio kohti.

Tilasin Irmalle vesimattojuoksua ja hierontaa. Ei se ainakaan pahaksi ole, vaikka suurin syy taitaa olla juoksun jälkeinen velttous.

Kisoissa taisi olla parasta väliajat, ekalla oltiin Irman pennun Bellan luo kylässä ja lenkillä, jonka jälkeen Bella tuli vielä kisapaikalle katsomaan meininkiä. Bellan omistaja ohjasi myös Irmaa lämmittelyesteillä ja hyvinhän se näytti sujuvan.:)
Toisella välillä oltiin myös kylässä..ihan käteviä nämä pääkaupunkiseudun kisat, ku tulee ainakin kyläiltyä, ku ei sinnepäin muuten tuu vähän väliä lähettyä.

Eilen tiistaina otin Irman kanssa tsaukkilassa parit kontaktit jauhelihapihvipalkalla, sai "karata" sinne. Sitten otin kolmen esteen hyppysuoraa matalilla rimoilla, että jätin makupalakupin päähän, ja vein irman toiselle puolelle, ja sai puoliks karata taas kupille, ja äiti jäi ku seinään irman vauhdille.. kolme toistoa. Tykkäsi kuin hullu puurosta, ja itsetunto kohosi monta askelta..:) illan lenkillä kuopi maata joka "merkkauksen" jälkeen enemmän kuin uros konsanaan.:)
Eli lisää näitä itsetunnon kohotusreenejä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti