perjantai 3. elokuuta 2012

2012


Hups tämä ploki on unohtunut kokonaan... päivityksiä/yhteenveto 2012

Kisaamiset on jääneet aika vähäisiksi ja treenaaminen on aika minimaalista vaikka on oma pihakin jo muutettu agilitykentäksi.

-Paula vaihtoi kotia (syitä oli monia mutta isoin juttu on nyt lauma on tasapainoinen kun hän on poissa ja olen varma että tuo kotikoirakoti on myös hänelle paras ratkaisu)

-Sirkka on ihan keskeneräinen vaikka olisi jo kisaikäinen niin ei tiedossa koska siinä kunnossa että voisi mennä kisoihin. Ajan puute on kova ja haaveillut juoksukontaktit jää haveeksi. Saataisiin nyt mahtikoira edes ykkösluokan tasolle.

-Ritva hmm vauhtia on tullut hieman lisää mutta vähäinen treenaaminen ja kisaaminen aiheuttaa pieniä konflikteja siellä täällä. Eli ohjaukset ovat hieman pielessä ja aina kun treenataan jotain edellistä virhettä unohtuu toiset ja oravanpyörä on valmis. SM kisat ja karsinnat meni ihan perusmokiin ja motivaatio on välillä hakusessa.
Myös ohjaajan tavoitteet ja odotukset on liian korkeat.

Raija on ollut tänä vuonnakin lauman kingi vaikka yksilö onnistumiset ovat jääneet väliin. SM kisoissa kontaktin epävarmuus vei mitalin mutta onneksi sellainen tuli joukkuekisasta. :) Agirodusta tuli joukkuevoitto. :) Karsinnoissa 4 nollaa mutta hieman liian varmistellen ja pisteet riittivät sijaan 13. Vauhtia piisaa vielä kun Anette uskaltaa aloittaa vedättämään ja tekemään muuta kuin varmoja valintoja. Toki vaikeaa se on kun rutiini puuttuu.
Keväällä/kesällä 2013 taitaa Raijalle tulla pentuja ja voipi olla että ei seuraaviin sm kisoihin ainakaan pääse. Anette näillä näkymin osallistuu Sirkan kanssa niihin karkeloihin.

Videoita suorituksista löytyy täältä

2 kommenttia:

  1. Hei Tuomas, Millä kalustolla kuvaat noita kisaviedeoita. Nämä uusimmat syyskuun videot näyttää ainakin tosi tarkoilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hups menny kysymys kokonaan ohi... Syyskuussa varmaankin ollut samsung galaxy S3.

      Poista