torstai 5. elokuuta 2010

kesä2010

Hei vaan kaikille aikaa on viimepäivityksestä vierähtänytkin tovi.
Itseasiassa tämähän on uusi blogi kun vanhaa ei enää pystynyt päivittämään.
Paljon on tietysti sattunut ja tapahtunut ja ilmoja on pidelly...

SM kisat ei onnistuneet tänä vuonna kummaltakaan ohjaalta. Raija oli kyllä tosi lähellä onnistumista ja vasta toiseksi viimeiseltä esteeltä pamahti hylly. Ritva hyllytti myös samalla hypyltä mutta virheitä oli jo pari alla.

Kesälomaretki pohjoiseen taas oli onnistunut ainakin suurimmaksi osaksi.
Ensin kaikki meni tosi hienosti hailuodossa Raijalle parit nollavoitot ja friskies cup voitto ym. Sieltä jatkettiin pohjoiseen jossa oli vaikeuksiakin kuten esimerkiksi asuntovaunun laakerin hajoaminen ja ilon hetkiä kun saatiin se kuitenkin korjautettua keskellä metsää ja sellaisella aikataululla että päästiin vielä niihin ruotsin kisoihinkin! :)
Siellä Raijasta tuli ruotsin agilityvalio ja hyppyserti jäi odottamaan suomen hyppyvalioitumista. :) Ritva taisi ruotsin puolella tehdä koko matkan ainoan nollansa Aneten kanssa. :o) Fordonet AB on siis suositeltava korjausfirma jos sielläpäin liikkuu!!!
Kotimatkalla vielä KLAGista muutama hyvä rata jäi mieleen kisatouhusta.

Seuraavana viikonloppuna oli maajoukkuekarsinnat liedossa ja Anette pääsi ekaa kertaa itse osallistumaan. Siellä meni kanssa aika hyvin ekan päivän jälkeen kärkipaikka! Se toki ei ollut hyväksi hermoille ja sunnuntain ekalta radalta pamahtikin heti hylly. Seuraava meni taas hyvin mutta viimeisellä oli jo vähän huonoa tuuriakin kun yksi rima tuli alas.. nooh ei Anette uskonut alunperin että olisi päässytkään riman päähän maajoukkueesta! :o) Jäipähän taas ensivuodeksi jotain tavoitteita? ;)

videoita kaikista tai ainakin melkein löytyy youtubesta

Noora on kehittynyt myös ja aloittaa kisaamisenkin loppukuusta kun käymme tallinnassa kv kisoissa.

1 kommentti:

  1. Kiva että teilläkin ploki käytössä niin pystyy seurailemaan teidän touhuja. Toki tuomaksen fb päivityksiä seuraamallakin on pysynyt melko hyvin menossa mukana...

    Ja onnea Rapulle ruåttin valion tittelistä!!

    t. Hupi & co.

    VastaaPoista