maanantai 31. elokuuta 2009

Vantaalla aksaamassa!

Sunnuntaina oltiin ihan kahdestaan(Jimppu oli mummulassa) Vantaalla bortsujen kanssa kisaamassa. Ilmoittautumisten kanssa oli kauheaa säätöä, kun Jimin piti aluksi tulla mukaan ja sittenhän olisi toinen joutunut ohjaaman kummatkin koirat per lähtö. Nyt kun oltiin kaksistaan, ohjattiin omamme.

Ekalta radalta tuli Tumpille ja Ritvalle nolla, vaikkakin vähän yhdessä kohtaa töksähti, mutta nolla kun nolla.:)


Mulle ja Raijalle tuli muuten hyvä rata, mutta muurin palikka tuli alas, ku en antanu aikaa hypätä rauhassa, oli tosi ahdas paikka. Tumpille kyllä muistin motkottaa että muista siinä odottaa..itse sitten vaan rynnin...oho...



Toinen rata oli Tumpilla ja Ritvalla hyl, loistava rata, mutta yhdessä kohtaa ohjaajan jalat(liike) vei väärälle esteelle, jonka Ritva kuuliaisena suoritti.



Mulla ja Raijalle tuli nolla, oltiinkohan viidensiä.



Kolmas rata oli Tumpilla ja Ritvalla vitonen, ihan ok muuten, okseri alas.


Mulle ja Raijalle tuli nolla ja voitto!!!!


On se niin kiva koira, pahus kun tuli pentuna ne kontaktit opetettua väärin, niillä palaa turhan paljon aikaa..:( Onneksi arvokisoissa voi vedättää niitä, ei tartte pysähdellä liian kauan. Ritvan kaikki kontaktit meni loistavasti, vähän pelotti että miten Tumpin kanssa ottaa, että yrittääkö luistaa, mutta on tainnut uskoa, että kisoissa tehdään tismalleen niinku reeneissä, eikä mistään saa yhtään sen enempää lusmia. Ehkä muutamat yritykset on vielä tulossa, mutta pitää olla vaan jämpti.

Raijalla on nyt siis ensi vuoden karsintoihin ne tuplanollat ja voittonolla plakkarissa!:) Loistavaa! Ja ensi vuonna pääsenkin ne karkelot sitten ihan itse ohjaamaan.:)

3 kommenttia:

  1. Wau!!! sekä suuret onnittelut!

    VastaaPoista
  2. Onnittelut, kyllä nyt kelpaa!

    VastaaPoista
  3. Megaluokan onnittelut vielä tätäkin kautta ! Ootte te vaan niin taitavia. Hienoa, että sait noi tärkeimmät jutskat kuntoon ennen mammalomaa,niin nähdään sut kisaamassa karsinnoissa Rapen kanssa ja Tumppi sitten Ritun kanssa !

    terkuin heli ja punaturkit

    VastaaPoista