lauantai 6. syyskuuta 2008

Pykälää himmeämpää

Kisailua oli vuorossa tokon merkeissä. Himmeämpää siinä mielessä että perjantain kulta vaihtui avoimen luokan pronssiin ja joukkue piirinmestaruus hopeaan. :)
Tässä voisi lainata kentän laidalla kuultua että toko ei tuota!!! ;)
Mian kuvasivu
Kisan jälkifiiliksinä..hmm..Raija ei kokonaisuudessaan ole yhtä iloinen, kun ekassa kokeessa. Valmis sanaa odotellessa kontakti putoaa..:( joka liikkeessä..
Seuraaminen on kuitenkin hyvää, kontakti ja fiilis hyvät.
Jääviin liikkeisiin olen tyytyväinen, luoksetuloa pitää reenata. Tai lähinnä sitä pysähdystä..tai niitä, kun seuraava koe on tsaukkilassa 9.11. Vai kumpi päivä se nyt olikaan, kun toisena on parit aksakisat raijalle.
Asiaan..eli noutokin meni ok, tuli 9, mihin olen kaiken jälkeen erittäin tyytyväinen, häntäkin kuulemma heilui. Eilen kävin ostamassa painavemman kapulan, ja reeni sen kanssa meni niin päin honkia, että otin riskin ja otin meidän kevyen tänään kisoihin. Sain nippanappa sen 10m heitettyä..huh..:)
MUTTA NE KAUKOT....HUOH....-epätoivohymiö-

Salon kokeessa raija paineistui niihin..luulin että se johtui luoksetulon pysäytyksestä, ja noudosta, mutta nyt ei ollut niistä, ja se oli kamalaa..
Jo maahanmenoon jouduin antamaan kaksi käskyä, sitten kun olin siellä paikallani, niin jouduin odottamaan mielettömän kauan, ennenkuin raija otti edes kontaktia, että kannatti antaa käskyä..huh.. vilkuili vaan muualle paineissaan..
ei ymmärrä..
pikamietinnällä, kaukkarit on raijan lempileikkejä..joten niitä on otettu vain häiriöttömästi, ja läheltä, kun eihän niitä tartte reenata, kun ovat niin varmat..just joo...
no, nyt on haaste marraskuuksi tehdä niistä kiva leikki..ja ne noudot..hih..
hyppy meni musta täydellisesti, saatiin vaan ysi, tuomari kyllä selittikin että miksi, mutta en mä kuunnellu ku puuhasin raijan kanssa..
niin tai näin, niin siihen hyppyyn olen ihan kympin edestä tyytyväinen..:)
ja kyllähän muutenkin, täytyy työstää tota asennetta.
hauskaksi leikiksi taas kaikki ja unohtaa liian kunnianhimoinen reenaaminen..leikkiä leikkiä..
Ja sitten jännittämään huomisia aksakisoja..
Startataan kanssa Helmin kanssa, reenit on jääny ku aika on jotenki hävinny, ja tota välimatkaa on.. mielenkiintoista katsoa kuis huomen käy..
Kaikenväristä mitalia on jo tänä viikonloppuna tullut, että ei kai enää paineita..:))

3 kommenttia:

  1. Onnitteluja tänäpäisistä ja eilisitä mitalleista huippu parivaljakolle :)
    Huomiseen!

    VastaaPoista
  2. Paljon onnea tokon ykköstuloksesta sekä agiliidossa nousu kolmosiin:)

    T.Jaana ja koirat

    VastaaPoista
  3. Taas ykköstulosta onnitellen! Ootte te hieno kaksikko! Ja ihana Jimppu kehänreunalla kannustusjoukoissa!

    VastaaPoista