tiistai 20. toukokuuta 2008

Tokoilua kummankin koiran kanssa!

Tiistaina oltiin tokokokeessa täällä Salossa. Irma oli avoimessa luokassa ja Raijalla oli elämän ensimmäinen koe, eli alokkaassa oltiin.

Irma meni loistavasti, kaikki muut kymppejä, paisi luoksetulo 8, jäi katsomaan mikä lensi taakseen, ja noudon olin saanut sekoitettua, tuli suoraan eteen ja jäi seisomaan..eli 8, tosiaan kaikki muut kymppejä! Aika ylpeä olen Irmasta!:))
Oltiin luokkavoittajia, voitettiin 15 kiloa ruokaa(mikä tuli juuri sopivasti, kun ruoka olikin juuri lopussa.:) Ja tuli koulutustunnus TK2! Nyt kun olen totaalisen hurahtanut tokoon(olen jo ilmoittautunut Lentsun syksynkin kurssille), meinaan Irman kanssa alkaa tavoittelemaan TVA:ta, ja jättää loput TK:t väliin.
toko tuloslaput
Raija meni jos mahdollista, vielä upeammin kuin Irma. Kaikista kympit, paitsi se seisominen..meni salamannopeasti, mutta väärä liike, eli suhahti taas maahan...no, olisi se tylsää ollutkin 200 pistettä saada ekasta kokeesta..:))
Mutta olen siis mielettömän tyytyväinen kumpaankin koiraan, ja alokasluokan voitti kaverimme Tanja ja Helmi, ensimmäinen koe sekä Tanjalla että Helmillä ja vaatimattomat 195 pistettä!! Aika siisti päivä!:)

Video molempien kokeesta

5 kommenttia:

  1. Isot onnittelut vielä tätäkin kautta!!!
    Kerrassaan mahtava ilta!
    Analysoidaan vielä sitten tarkemmin kahvittelujen merkeissä :)

    VastaaPoista
  2. Olette te mahtavia!!!
    Onnittelut myös näin "sähköisesti"!

    VastaaPoista
  3. Superonnittelut molemmille koiruuksille sekä tietty hyvälle ohjaajalle !!!
    Heli

    VastaaPoista
  4. Hienoja tuloksia olitte "poimineet" Tanjan kanssa! Onnea Hurjasti! Voihan vitsit mitä monitaitajia... :)

    VastaaPoista
  5. Onneeaaa vielä kerran!

    -Mustilomauma-

    VastaaPoista