sunnuntai 13. huhtikuuta 2008

Irma lierossa

Sunnuntai aamuna suuntasin datsunin kohti lietoa Irman kanssa.
Eka rata alkoi ihan hyvin mutta... Alottelija moka keppien sisään viennissä ja virhehän siitä tuli. Maltoin kerrankin ottaa kontaktit kunnolla kun 5 oli pohjalla.

Toinen rata meni paremmin ja nolla siitä tuli. vireo
Reeniryhmästä Mendez teki hienon nollan ja oli kolmas! :)

Kolmannen ohjasi Anette korvauksena kun ei jostain syystä päässyt ohjamaan Raijaa eilen.. ;) Kaikki meni hyvin mutta siellä lopussa oli puomi ja taas nähtiin miks ei hän ohjaa kuin hyppyratoja enää Irman kanssa... Swedu teki nopean nollan ... :)

viikonlopun lopputulos: Irma & Tuomas kuntokuurille ja vähän lisämotivaatiotakin pitäisi vielä löytyä jostain ennen kesää.
Anette ja Raija harjoittelevat kaikkea tehostetusti ja Anette opettelee juoksemaan ja käyttäytymään rauhallisesti kilpailutilanteessa...

3 kommenttia:

  1. Hyvä Irma!
    On mukava katsella teidän videoita, niistä saa aina itsekkin intoa...

    VastaaPoista
  2. Hauskaa lukea näitä teidän blogitekstejä ja kisakoosteita! Tekstin loppuosa ja tulos täytyy lukea ensin, jotta malttaa koko tekstin lukea rauhallisesti läpi!

    Onnittelut Raijan nousunollasta ja tsemppiä teidän kuureille! :) Meillä ollaan laiskoja ja ei kuureilla ollenkaan missään lajissa, katotaan jos koirat vaikka kehittyis makoillessa..!?

    VastaaPoista
  3. Onpa komiaksi nämä sivut muuttuneet:) Kertakaikkiaan tyttölaumalle (+Tumppi) sopivat. Kun avasin sivuston, niin luulin että kevätaurinko se sieltä pilkisti:)

    VastaaPoista