sunnuntai 9. maaliskuuta 2008

Raijan Tsaun kisat!

Sunnuntaina oltiin tsaun kisoissa Raijan kanssa, Tumpin siskot ja äiti olivat Jimppua vahtimassa kotona.
Eka rata meni hyvin noin puoleen väliin, jonka jälkeen tein taas epäonnistuneen haltuunoton, ja ohjasin Raijan suoraan hypylle putken sijaan. Raija vielä otti hyvin kontaktia, ja tuli hallintaan, mutta sitten äitin kantti loppu ja Raija ohjautui sinne hypylle. Eli ne haltuunotot harjoitukseen!!!

Toiselta radalta tuli vitonen, yksi rima tuli alas, yllätys yllätys taas mun ohjausvirheen takia, mutta muuten olen rataan tosi tyytyväinen!:) virheeseen asti oli taas vähän henkistä kiirettä, mutta sen jälkeen meni musta tosi hyvin.:)
Kontakteihin olen hyvin tyytyväinen. Ylösmenoilla ainakin vielä toimi taktiikka, että tilaa koiralle ja luottaa Rapeen. Alasmenot otti tosi hyvin opetusten mukaan! Juhlitaan nyt, kun seuraavien kisojen jälkeen voi olla taas ranteenviitomieliala..:)
Alla video hyvästä radasta. Ennen virhettä oleva jalkatyöskentely(lue kamala hyppely) oli todella surkeaa.....missäköhän oli se tasainen liike ja rauhallinen ohjaus...
video

3 kommenttia:

  1. Hienoa katseltavaa taas kerran! :) On se vaan pienestä kiinni...
    Kuulemisiin ja lenkkeilemisiin :)

    VastaaPoista
  2. Hieno rata teillä Raijan kanssa, aivan mahtavaa katseltavaa! Vähän on muhunkin tainnut jo puraista paarmanen, vielä kuitenkin onneksi vain pintaa raapaisten. ;)

    VastaaPoista
  3. Ja multahan tuo äskein viesti... :P

    VastaaPoista