maanantai 11. helmikuuta 2008

Viikonlopun kisat!

Lauantaina oltiin Turussa virallisissa kisoissa Raijan kanssa, haettiin sitten pari hyllyä tällä kertaa.. Ekalla radalla en kertonut ajoissa, että on kurvi tulossa, ja Raija jatkoi kuten on opetettu seuraavalle hypylle..:( Loppuradan otinkin vain keinun ylösmenolle asti..
Toisella radalla Raija ei pysähtynyt aan ylösmenolla, ja alasmenolta lähti mun liikkeestä, mun pasmat meni sekaisin, ja ohjasin Raijan kepeille väärään väliin..:( Ajoitus on nyt ihan hukassa Raijan kanssa..:( Kai se tästä..

Sunnuntaina olimme Tassujen epävirallisissa kisoissa, joissa Tumppi oli tuomarina, ja pientä epävarmuutta oli ilmassa, vaikka loppu hyvin, kaikki hyvin!:)
Sain kisata Helmillä mölliluokassa!!:)) Oli sairaan kivaa, ihan ku nopeempi Irma!:)) Suurkiitos Tanjalle!! Video radasta löytyy Helmin ja Lunan blogista: http://duracellit.blogspot.com/
Raija harmillisesti kiersi ekan esteen, muuten tehtiin virheetön rata! Aan ylösmenokontakti meinasi "polttaa". Harkitsen, etten enää pysäyttäisi aan ylösmenolla.. Täytyy testailla..

1 kommentti:

  1. :D :D :D "Ihan ku nopeempi Irma"
    Helmi ja omistajansa kiittävät kohteliaisuudesta! ...ja jäävät odottamaan jatkoa ;)

    VastaaPoista