sunnuntai 27. tammikuuta 2008

Oreniuksen kurssilla!

Viikonloppu oltiin Juha Oreniuksen kurssilla, joka oli tosi hyvä jälleen kerran.. vaikka viimekertaisesta onkin jo aikaa, se oli joskus Irman kanssa, joka oli silloin vielä kakkosissa vai jopa ykkösissä..
Kumpanakin päivänä oli kivat radat, mukavan haasteelliset, mutta ei mitkään mahdottomat. Lauantaina harjoiteltiin niitä Jaakko-käännöksiä, jotka kyllä olisikin nopean koiran kanssa hyvä osata, niin ei jää jalkoihinsa pyörimään valssissa. Vielä kun saisi omaan pääkoppaan sen oman liikkeen.
Pitää harjoitella noita käteenottoja, ja itsenäistä keppien hakua ja tietysti yhteistyötä ja kokemusta lisää. Raijasta Juha tykkäsi kovin.. :)

Myös Ritva oli reissussa mukana, kun Tumppi oli kipeän pojan ja Irman kanssa kotona. Sunnuntaina kurssin jälkeen käytin vieraan hallin hyväksemme ja otin Ritvan sisälle syömään herkkuja ja saamaan hyviä kokemuksia uudesta paikasta. Vähän toisten koirien haukunta pelotti tyttöä, mutta kun sai hyviä herkkuja, ei se enää haitannut.:)
Ulkona tyttö leikki vähän lelulla ja juoksenteli Raijan kanssa.

Sunnuntain kotimatkalla ajoimme kiikalan kautta, ja menimme lenkille Lunan ja Helmin kanssa. Ritva oli kuin olisi aina lenkkeillyt porukalla metsän siimeksessä.:) Hevosen kakka oli vaan hirmu hyvää, ja sitä meinattiin pysähdellä syömään vähän väliä..:)

Kuvissa reissusta väsynyt tyttö. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti