maanantai 3. syyskuuta 2007

Tuplanelonen

Oltiin laumassa juhlistamassa Tuija koutsin synttäreitä yläneellä ja hauskaa oli... Sieltä jatkoimme matkaa raumal jossa kaksi starttia joista eka meni pieleen jo ensinmäisellä hypyllä riman tipuksen myötä (jätin Irman liian lähelle). Tuon jälkeen sain hänet vielä hyppäämän puomin ylös ja alasmenonkin että ei videota tuosta sekoilusta..
Toinen rata olikin hyppyrata johon ei tarvinnut sen vuoksi yrittää liikaa vaan mennä vaan ja ohjata.. Ihan ok ohjausta ja lopputuloksissa oltiin nelosina.
Sunnuntaina tsaukkilassa jatkoimme taas harrastamista perinteiseen malliin eli eka rata meni pieleen kun hieman liian kevyesti yritin vetää Irmaa puomilta putkeen kun hän oli lukinnut sen viereisen hypyn ja hylkyhän siittä napsahti...
Tähdet olivat suosiollisemmat toisella radalla jossa toiseksi viimeisellä esteellä vedätyksen johdosta Irma otti kurvin tiukasti ja siivekkeeseen nojaten mutta rima pysyi kuin pysyikin ylhäällä. Hiukan taas tyytymätön allekirjoittanut harmitteli kun pari koirakkoa oli lopuksi nopeampia ja palkintopalli vaihtui nelostilaan.

rauman hyppyrata
liedon agirata

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti