sunnuntai 5. elokuuta 2007

Flättimestaruus

Lauantaina oli flattimestaruus. Ensin oli näyttely, jossa meidät käteltiin ensimmäisten joukossa ulos..aika tylsää tuo näyttelytouhu.. Kerroin kyllä Irmalle, että ihan tyhmä tuomari, Irma on vaikka kuinka kaunis..:)
Iltapäivällä oli koe, joka oli aika mielenkiintoinen.. koko koe oli parityöskentelynä, ensin katottiin rannalla vierekkäin sisämaalle tuleva markkeeraus, jonka jälkeen toinen(meidän parilla irma), meni pressun taakse odottamaan, ja toiselle parille ammuttiin kakkosmarkkeeraus, jonka jälkeen he saivat hakea valitsemansa yhden kolmesta. sitten me tultiin pressun takaa, ja toiselle puolelle ammuttiin ohjaus laukaus, ja sitten irma olisi pitänyt ohjata riistalle, ensin suoraan, pysäyttää, ja kääntää vasemmalle ja suoraan sinne n. 20 vai 30 m. ei paha, mutta meillä ohjaukset ei hallussa, ja oli aika hävettävää katseltavaa.. seuraavana päivänä aksakisoissa uittaessa huomasin, että olen alkanut käyttää mene sanaa rannalla heitellessa, mene tarkoittaa nykyään, että hyppää veteen katsomaan mihin lentää..pahus.. eikun treenaamaan. Sitten toinen pari haki ne loput kaksi markkeerausta. Sitten sama toisinpäin, markkeeraukset irmalla meni loistavasti, kiitos marja-kaisan muista-sanan, siitä on ollut paljon apua. ensimmäinen riista tippui suusta ihan mun eteen maahan, muut pysyivät hyvin suussa. Ja viimeiseksi hakuruutu, josta irma haki yhden ja sitten se riitti, kun ei kolmosta parempaa tulosta kuiteskaan tullu.
Meidän kokeen jälkeen ajoimme voittajaluokan paikalle katsomaan millainen on voittajaluokan koe..voi kauhia.. ihan turha tosiaan ees mennä enää kokeeseen ennenkuin ne ohjaukset on hallussa. siellä on sen verran vaativampaa.. toisaalta en tiedä että jaksaako nome kiinnostaa niin pitkälle, mutta aika näyttää. ainakin meillä olisi loistava treenipaikka, jos vaan jaksaa reenailla..agility ja toko on nyt tän hetken hittejä..
Kiva kokemus oli tuokin, ja irman lapsi bella oli myös reissussa, hienosti meni kolmen koiran kanssa matkailuautoilu..irma ja bella makoilivat kumpikin hienosti auton eessa kiinni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti